RADOVI

FOTO Danas završetak dijela D-6 – Hrvatske ceste: Radovi kod Pivovare bit će završeni prema planu i u roku, slijedi križanje Žumberačke i Ljubljanske

Službeni rok završetka svih radova je 31. prosinac

Kao što je i obećano, radovi na dijelu D-6 kod Pivovare, danas će biti završeni.

S nestrpljenjem, ali i priličnom dozom nevjerice pratili su Karlovčani, stanovnici Dubovca, Borlina, Stativa, Jelse ponajviše, kako napreduju radovi na rekonstrukciji dijela D-6, posebno nakon posljednjeg obećanja tamošnjim stanarima, koji su pristali i da cesta i dalje bude zatvorena, da će dio kod Pivovare biti završen do 15. srpnja.

Iz Hrvatskih cesta jučer su nam potvrdili da će to tako i biti, kao i da će oni na križanju Žumberačke i Ljubljanske završiti do kraja mjeseca, kod Cara u tri, a svi do kraja godine.

– Radovi kod pivovare bit će završeni prema planu i u roku. Odmah po završetku istih se nastavljaju radovi na križanju Žumeračke i Ljubljanske ulice koji bi trebali biti gotovi do 31. 07. 2021. Radovi se potom nastavljaju kod Cara sa trajanjem od 3 mjeseca tj. do 01.11.2021.godine. Također, paralelno sa ostatkom radova odvijat će se radovi na asfaltiranju spojnih ulica i habajućeg sloja na DC6, spajanju preostalih kućnih priključaka vode i odvodnje, pješačkih staza te uređenje okoliša i postavljanje horizontalne i vertikalne signalizacije. Službeni rok završetka svih radova je 31.12.2021. godine, kazali su iz Hrvatskih cesta.

Stanovnici Borlina i Dubovca, kao i susjednih dijelova grada, ranije su poručili da pažljivo prate razvoj događjaja i pozdravljaju ako ce biti poštivani rokovi, a spremni su za nove prosvjede ako bude bilo kakvog odugovlačenja i zavlačenja.

Da se nada da će obećanje dato građanima, ne Gradu, biti ispunjeno, nedavno je izjavio i gradonačelnik Damir Mandić.

– Stvarno se nadam da će Hrvatske ceste ispuniti obećanje dato građanima, ne Gradu Karlovcu, i izvođač završiti radove do 15. srpnja, kako je obećano, izjavio je Mandić na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća.

Pogledajte više fotografija u fotogaleriji snimljenoj jučer:

>> Borlin 14. srpnja 2021.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest