KAportal Bogat listopad u Zorin domu: Kazališne premijere i gostovanja, koncerti Zorana Predina, pijanistice i gudača, ples... | Karlovački informativni web portal

Bogat listopad u Zorin domu: Kazališne premijere i gostovanja, koncerti Zorana Predina, pijanistice i gudača, ples…

Vrlo bogat program pripremilo je Gradsko kazalište Zorin dom za mjesec listopad. Ljubitelje kazališta očekuju dvije premijere, ali i gostovanja, kako drugih kazališnih kuća u Karlovcu, tako i karlovačkih predstava u drugim sredinama.

Premijerno će već ovog petka u 19 sati biti izvedena predstava “Korak po korak do čiste planete” u kojoj u režiji Peđe Gvozdića glume Andro Damiš i Lovorka Trdin, dok će 18. listopada biti premijera nove predstave Petre Cicvarić “Na tragu” (glume Petra Cicvarić, Vanja Gvozdić, Lovorka Trdin i Andro Damiš). Dakako, tijekom mjeseca aktivne će biti i druge karlovačke predstave za velike i male pa su tako na rasporedu nove izvedbe predstava “S.O.S. ili Sve O Sofi”, “Kata i Nino na putu do škole”, “Bajka o ribaru i ribici” te “U potrazi za slovom R”.

U Karlovcu gostuje Gradsko kazalište Sisak s predstavom “BU! ili nešto strašno” (12. i 13. listopada) te Kazalište Gavella s predstavom “Cigla” (15. listopada). Karlovačke predstave bit će, pak, igrane u Zagrebu na Bobijevim danima smijeha (S.O.S. ili Sve O Sofi), Sisku na Kazališnom festivalo Prolog (Komšiluk naglavačke), Čakovcu na novom izdanju Assiteja (Bajka o ribaru i ribici) te u Bujama (Još si zelen).

Zanimljiv je i koncertni program – već 3. listopada otvara ga pijanistički koncert Ide Gamulin, 16. listopada prava glazbena poslastica je gostovanje legendarnog Zorana Predina, a tjedan dana kasnije gostuje Gudački kvartet Sebastijan.

U listopadu je na rasporedu i jesenska edicija Karlovac Dance Festivala, u sklopu koje će publika u Zorin domu moći vidjeti čak tri kvalitetne plesne predstave – 24. listopada “Pjesmu protiv žena” Zadarskog plesnog ansambla, a dan kasnije “Bezdan” Plesnog centra Puls i “Ne čujem te, mrak je” Umjetničke organizacije Škvadra.

  • To je samo dio bogatog listopadskog programa, a kompletan program i satnicu možete pronaći na ovom LINKU.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori