Kuham slasno! Prijedlog za savršeni brunch u danima ljetnih vrućina - slane palačinke sa šunkom i osvježavajućim dresingom
Toliko je širok izbor namirnica i kombinacija koje se mogu pripremiti da ih nema smisla ni nabrajati. Bitno je da se radi sa sezonskim i svježim namirnicama.
Kuham slasno! Cikla je "super namirnica", Monika vam donosi tri recepta koji će vas oduševiti
Ciklu možemo peći, kuhati, grilati, raditi kreme, pire, spajati sa tjesteninama, kreirati razne maštovite salate i deserte.
Kuham slasno! Sezona je šparoga, evo prijedloga za fini ručak: Tjestenina s kremom od šparoga i pistacijama
I ja sam ovaj put posegnula za uzgojenim šparogama, ima ih zaista u svim supermarketima. Cijena im je prihvatljiva.
La bella Italia! Focaccia je odavno osvojila svijet, napravite je u vašoj kuhinji! Za desert poznati cannoli
Focaccia, taj divni tanki kruh, opojnog mirisa, veselih boja, užitak! Tradicionalno jelo talijanske kuhinje, klasik koji je osvojio svijet podložan raznim varijacijama.
Kuham slasno! Jednostavan desert za tmurne dane - mirisni kolač s jabukama, orasima i bijelom čokoladom
Probajte, ispecite, uživajte, pošaljite kako vam je ispao....(ali ne iz ruku)!
Kuham slasno! Dodaci jelima za prste polizati koji su i jako zdravi! Probajte nešto novo...
Danas radimo chutney od jabuka i grožđica te ukiseljeni ljubičasti luk!
Naša Monika ponovo kuha za vas, pratite njezine recepte u rubrici KAportala "Kuham slasno"! Evo jedne delikatese s "kraljicom mora"
Kako je vrlo pristupačna cijenom, često se nađe na našim stolovima, međutim primjena joj je velika i u restoranima, konobama i sličnim objektima.
Kuham slasno! Ova namirnica može postati savršeni obrok, naša Monika je pretvara u vrhunsku deliciju
Vrlo je zdrav, pun B i C vitamina, dobar izvor kalija, mangana i željeza. Povoljno djeluje na rad štitnjače, a zbog velikog izvora antioksidansa pomaže u detoksikaciji organizma.
Kuham slasno! Jedna namirnica koja nije toliko česta može oduševiti - pogledajte recepte za jela s batatom
Sama primjena u kulinarstvu biva sve veća, iako se najviše jede kuhan ili pečen. Preporuka je da se ne treba soliti, također moj savjet - bilo bi dobro da ga se kuha na pari, jer tako sačuva svoj aromatičan okus.
Kuham slasno! Kesteni su jesenska poslastica, a kuhanje s njima nudi puno mogućnosti - donosim tri recepta
Dok nam naša priroda omogućava uživanje u blagodatima svojih proizvoda, iskoristimo to i uživajmo u ovoj pravoj jesenskoj namirnici. Donosim tri recepta.
Kuham slasno: Ljeto je završilo ali ostavilo nam je divne plodove - pogledajte fenomenalne recepte sa smokvama
Iskoristite sezonu ovog rajskog voća i upustite se u avanturu kuhanja, a kasnije u uživanje za stolom. Ova jela i pića bit će dostupna u konobi Črni kos, naravno dok traje sezona.
Kuham slasno: Idealna jela za ljetne vrućine - tikvice su ukusne, zdrave i prava sezonska namirnica
Nadam se da ćete isprobati neka od ovih jela, bilo da ostanete na vrućem asfaltu, ili putujete prema moru! Ukusno je, zdravo, brzo i jednostavno za pripremu, te najbitnije sezonski....mislim da ćete biti vrlo zadovoljni.
Kuham slasno: Avantura kuhanja uz fenomenalnu namirnicu koju obožava Popaj ali je vole i mnogi drugi
Krenimo u avanturu kuhanja koje nam neće oduzimati puno vremena, a jesti ćemo zdravo, ponešto naučiti i razveseliti nam drage ljude okupljene oko stola.
Kuham slasno: Palenta - pogledajte moje recepte s ovom zdravom i niskokaloričnom namirnicom
Donosim vam nekoliko jela sa jednom zdravom, niskokaloričnom namirnicom, koja može biti u glavnoj ulozi od doručka do večere, uključujući i desert.
Savršena kombinacija! Juneći gulaš i palentu na poseban način spaja naša Monika iz Konobe Črni kos
Ima li netko da ne voli juneći gulaš i palentu?!
Jedna zapostavljena i jako zdrava namirnica idealna je za ovo vrijeme - Monika donosi više recepata s heljdinom kašom
Ima veliku hranjivu vrijednost, izvor bogat vitaminima, mineralima, bjelančevinama. Kao hrana pogodna je za dijabetičare, osobe s prekomjernom tjelesnom težinom, čisti jetru, olakšava žgaravicu, snizuje kolesterol.
Kulinarski prijedlog za Badnjak stiže iz konobe Črni kos! Lignje i riba s prilogom u glavnoj ulozi
Kus kus se dobiva mljevenjem jedne vrste durum pšenice, te stoga spada u tjestenine, poznat još kao i najmanja tjestenina na svijetu.
Blagodati jeseni nose i jedan zanimljiv recept iz konobe Črni Kos: Punjena pečena paprika
Spoj namirnica čine jedan poseban okus, te ovo jelo ravnopravno zauzima mjesto među jesenskim delicijama.