SURADNJA

Karlovački redatelj Pavle Kocanjer snimao na gradskim ulicama novi spot za IDEM – dobitnika Porina za novog izvođača godine

Ako ste jučer u gradu zapazili skupinu ljudi kako ubrzano hodaju ili trče, neki živopisno obučeni, neki i s biciklima na ramenima, možda vam na prvu nije bilo jasno o čemu je riječ. 

Radi se zapravo o snimanju glazbenog spota za projekt IDEM, odnosno aktualnog dobitnika Porina za najboljeg novog izvođača godine, s kojim već neko vrijeme surađuje vrsni mladi karlovački redatelj Pavle Kocanjer.

Ovog puta odlučili su spot snimiti u Karlovcu, a riječ je o pjesmi koja još nema službeni naziv, ali će najaviti skorašnji novi album ovog originalnog zagrebačkog kantautora, a i govori o “ubrzanom svijetu” u kojem svi trče. 

U svakom slučaju bit će zanimljivo pogledati spot, što zbog glazbe, a što zbog poznatih lokacija, ali i statista, jer većinom su u spotu “glumili” Karlovčani.

A, što se tiče glazbe, IDEM smo mogli krajem prošle godine vidjeti i poslušati u Stardustu, možda su Porin i tijesna suradnja s karlovačkim snimateljem dobra prigoda za još jedno gostovanje prije ljetne stanke u ovom popularnom klubu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest