AKTUALNO

Policija i jučer uspješna s hvatanjem pijanih vozača: Jučer i noćas dolijala četvorica, dvojica ekspresno završila na sudu

Policija i jučer uspješna s hvatanjem pijanih vozača: Jučer i noćas
dolijala četvorica, dvojica ekspresno završila na sudu
foto KAportal/Pixabay.com

Karlovačka policija jučer je nastavila s hvatanjem pijanih vozača, a među četvoricom koji su dolijali, dvojica su iz kategorije "nepopravljivih" pa će s obzirom na ozbiljnije kazne ovog puta valjda shvatiti da ne mogu blago prolaziti i dalje nastaviti kršiti propise.

Naime, iz PU karlovačke nam javljaju da je na području Duge Rese uhvaćen 33-godišnjak koji je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,59 promila. Njegov "kolega" po prekršaju star 33 godine uhvaćen je kod Ogulina, a imao je čak 2,24 promila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na području Žakanja uhvaćen je 32-godišnjak, a imao je 1,58 promila alkohola u krvi. Danas nešto iza ponoći policijski službenici su na području Josipdola utvrdili da osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,46 promila upravlja 19-godišnjak.

- Vozači su uhićeni i smješteni u posebne prostorije policije, a 33-godišnjak i 32-godišnjak, obzirom da su recidivisti u činjenju prometnih prekršaja, privedeni su na nadležni Općinski sud gdje je 33-godišnjaku izrečena novčana kazna u iznosu od 12 tisuća kuna i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od 12 mjeseci, a 32-godišnjaku je izrečena novčana kazna u iznosu od 9.700 kuna i zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole u trajanju od 6 mjeseci, izvijestili su iz PU karlovačke.

Protiv 43-godišnjaka i 19-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog.

KAportal.hr


Reci što misliš!