AKTUALNO

Na društvenim mrežama gorčina i bijes zbog stradavanja djeteta: Vjerojatno bi jedna kamera spasila život, ali bitniji je WC na Starom placu

Na društvenim mrežama gorčina i bijes zbog stradavanja djeteta:
Vjerojatno bi jedna kamera spasila život, ali bitniji je WC na
Starom placu

.

Pitanja je puno

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Može se krenuti od HAC-a i cijenama autocesta koje zjape prazne van sezone, a težak promet se odvija po D-1 jer je cestarina preskupa za kamione. Ova država je kompletno naopaka. Nelogično je logično, nesposobni su sposobni, a lopovi pošteni. Jedino siromasi nastradaju. To se mijenjati nikad neće. Podržavam i dolazim na prosvjed, pa da vidim policajca koji će micati ljude sa ceste, zaključio je jedan čitatelj.

- Bitno da naša policija stoji non-stop na Korzu kod škole Brace Seljan gdje nema pretjerane mogućnosti za brzu vožnju i pišu kazne za kojekakve gluposti tipa nepropisno parkiranje, mobitel ili pojas, sad će još malo biti svijetla. Na Turnju policiju barem ja već jako dugo nisam vidio. Sramota, piše još jedan čitatelj.

Pitanja je puno. Od toga zašto se ne napravi nogostup na Sajevcu gdje vozila MORH-a ali i svi ostali jure kao da su na pisti, zašto je stao projekt zaobilaznice a most koji je izgrađen novcem poreznih obveznika prepušten propadanju i sprdnji. Gdje su policijske kamere, ležeći policajci, zašto se ovim dijelom ne zabrani promet vozilima iznad 3,5 tona nosivosti?

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!