AKTUALNO / IZBORI 2024.

SKUPOVI

HSU održao skupove u Dugoj Resi, Ogulinu i Draganiću - "U svim izbornim jedinicama podržavamo HDZ koji je jako puno dao za umirovljenike"

HSU održao skupove u Dugoj Resi, Ogulinu i Draganiću -

Hrvatska stranka umirovljenika je prema planu predizborne promidžbe danas organizirala predizborne skupove u Dugoj Resi, Ogulinu i Draganiću. Na ovim skupovima nazočnima se obratio predsjednik HSU Veselko Gabričević, navodeći dosadašnja postignuća HSU-a, kao i postignuća aktuelne HDZ-ove Vlade RH, koja je, kako je kazao, jako puno napravila za umirovljenike i za osobe starije životne dobi.

Veselko Gabričević i predsjednik županijske organizacije HSU Frane Kaleb istaknuli su da je cilj HSU-a da kao najstarija umirovljenička stranka ponovo postanu parlamentarna stranka. Zato će na izbore u koaliciji s HDZ-om, koji im je osigurao dva mjesta na listama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koalicija će im, naglasili su, zagarantirati parlamentarni status, ali donijeti i izdavanje umirovljeničke kartice, povećavanje mirovina u u odnosu na prosječnu plaću godišnje od 3 do 5%, zakonski definiranu isplata godišnjeg dodatka na mirovinu.

Participirajući u budućoj vladi RH, možemo postići jako dobre rezultate za umirovljenike i osobe starije životne dobi, stoga će članovi Hrvatske stranke umirovljenika ići na izbore sa HDZ-om, na cijelom području RH i dati im potporu u svim izbornim jedinicama, poručili su.

Izdvojeno


Reci što misliš!