AKTUALNO / VIJESTI

U srijedu pivovara na Dubovcu ima Dan otvorenih vrata - dođite i pogledajte gdje i kako se proizvodi Karlovačko

U srijedu pivovara na Dubovcu ima Dan otvorenih vrata - dođite i
pogledajte gdje i kako se proizvodi Karlovačko

Pivovara Heineken Hrvatska za vrijeme trajanja Dana piva tradicionalno organizira dan otvorenih vrata. Kako nam javljaju iz pivovare na Dubovcu čija tradicija seže u davnu 1854. godinu,  u danu otvorenih vrata ljubitelji piva mogu saznati gdje i kako nastaje Karlovačko pivo koje se, kako ponosno ističu u pivovari, proizvodi od ječma isključivo s hrvatskih polja.

- Dan otvorenih vrata održava se u srijedu od 10 do 18 sati. Pivari će provesti posjetitelje kroz uzbudljiv proces proizvodnje piva. Posjetitelji će tako moći vidjeti varionicu u kojoj se kuha sladovina, pogone za fermentaciju i filtraciju te punionicu boca. Obilazak završava edukativnom i zanimljivom degustacijom brendova iz portfelja pivovare u kojoj mogu sudjelovati samo odrasli potrošači. Obilasci će biti organizirani u grupama koje će s tzv. stare porte pivovare kretati svakih sat vremena, kažu nam u Heinekenu Hrvatska.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom da je pivovara proizvodni pogon, mole se svi posjetitelji da u obilazak dođu isključivo u čvrstim i zatvorenim cipelama ravnih potplata.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!