AKTUALNO / VIJESTI

Rotary klub Karlovac osigurao stipendije za pet novih studenta iz Karlovca

Rotary klub Karlovac osigurao stipendije za pet novih studenta iz
Karlovca

Rotary klub Karlovac potpisao je u petak, 28. veljače 2020., ugovore o stipendiranju s pet novih stipendista od kojih je troje došlo na potpisivanje u Obrtnički centar u Haulikovoj ulici u Karlovcu.

– Opredjeljenje Rotary kluba je da pomaže izvrsnost, računam da je to budućnost ove zemlje i našeg grada – kazao je Marko Marković, predsjednik Rotary kluba.

S predsjednikom Rotary kluba Karlovac Markovićem i uz nazočnost člana Rotary kluba Želimira Feitla ugovore su potpisali: Karla Stanić studentica četvrte godine Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta, studentica četvrte godine Medicinskog fakulteta u Rijeci Matilda Novosel i Matej Ribar student Građevinskog fakulteta u Zagrebu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pored njih troje stipendije su dobili još i Nikolina Vrabac studentica pete godine Medicinskog fakulteta u Rijeci i Lovro Jakšić student četvrte godine Građevinskog fakulteta u Zagrebu. S obzirom da su bili spriječeni doći zbog obveza na fakultetu oni će ugovore potpisati drugi put.

Rotary club Karlovac u suradnji s Gradom Karlovcem već deset godina osigurava sredstva za stipendiranje mladih karlovačkih studenata.

Iz Grada Karlovca potpisivanju su prisustvovali pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Draženka Sila Ljubenko i Gabrijela Crnjac savjetnica za predškolski odgoj i školstvo.

KAportal.hr


Reci što misliš!