AKTUALNO / VIJESTI

RUŠEVNI OBJEKTI

Krovovi devastiranih kuća u centru Karlovca i dalje prijete - dijelovi dimnjaka letjeli po pločniku u Preradovićevoj, srećom bez ozlijeđenih

Krovovi devastiranih kuća u centru Karlovca i dalje prijete - dijelovi dimnjaka letjeli po pločniku u Preradovićevoj, srećom bez ozlijeđenih

Po dojavi su intervenirali vatrogasci te sanirali i osigurali ruševni dimnjak.

Napuštene i devastirane kuće u centru grada i dalje prijete prolaznicima, a prava je sreća da večeras nitko nije stradao u Preradovićevoj ulici, odmah pored terase popularnog Caffe bara Ziggy. 

Tamo se, naime, odlomio dimnjak s napuštene Hoffmanove kuće te su dijelovi odletjeli i na pločnik na kojem su često prolaznici. Po dojavi su intervenirali vatrogasci te sanirali i osigurali ruševni dimnjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prije više mjeseci pisali smo o padanju crijepova s kuće Kamoda u Zvijezdi čak i po automobilima koji prolaze. Za taj objekt se najavljivala obnova, ali zasad se tamo ne događa ništa. Tek pedesetak metara od današnjeg događaja nalazi se još jedna vrijedna gradska palača koja je napuštena i u vrlo lošem stanju. Devastirane i napuštene su brojne stare kuće pa čak i povijesna zdanja puštena na milost i nemilost zubu vremena. Dijelovi Karlovca su, nažalost, još uvijek dobra kulisa za snimanje ratnih i apokaliptičnih filmova.

Fotografije nam je poslala čitateljica...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!