AKTUALNO / VIJESTI

DOBRO DJELO

Pronašli smo skromnog heroja! Majka unesrećenog u prometnoj preko KAportalove FB stranice zahvalila nepoznatom pomagaču: Mobitel mu je nakon toga - "gorio"!

Pronašli smo skromnog heroja! Majka unesrećenog u prometnoj preko KAportalove FB stranice zahvalila nepoznatom pomagaču: Mobitel mu je nakon toga -
KAportal/Facebook

U salvi komentara ubrzo se saznalo i tko je novi karlovački heroj, pa smo ga i mi kontaktirali da nam iz prve ruke ispriča što se dogodilo kod Autobusnog.

- Išao sam na trening i čekao na semaforu kad je došlo do prometne. Dečko je bio u kombiju i nastao je sudar. Ne znam je li lupio glavom u volan ili nešto, no aktivirao se vatrogasni aparat i kabina je bila puna bijelog dima, ispričao nam je Luka Mlinac, mladi Karlovčanin događaj od jučer kod karlovačkog Autobusnog kolodvora.

On je napravio dobro djelo, nakon prometne nesreće izvukao je svog sugrađanina iz kombija te dobio pomalo neobičnu zahvalu od njegove majke. Ona je, naime, KAportalu poslala zahvalu nepoznatom pomagaču, a ta objava na Facebooku kod Karlovčana je izazvala oduševljenje i dobila više od dvije tisuće lajkova i velik broj komentara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U salvi komentara ubrzo se saznalo i tko je novi karlovački heroj, pa smo ga i mi kontaktirali da nam iz prve ruke ispriča što se dogodilo kod Autobusnog.  

- Ma nije bilo ništa posebno, reagirao sa brzo, zatrčao se do kombija, otvorio vrata od kabine u kojoj se od dima ništa nije vidjelo. Izvukao sam vozača, no moram reći da nisam bio sam. Tu je bio i jedan gospodin i njegov, valjda, unuk, ispričao nam je skromni Luka. 

Dodaje da je vozač sigurno bio malo u šoku od svega, a kako i ne bi, a možda je i lupio glavom pa bio ošamućen, to je i normalno u takvoj situaciji, dodaje Luka.

- Ma tako bi svatko reagirao, barem bi morao reagirati i uvijek drugome pomoći u nevolji. Dali smo mu vode, pozvali hitnu pomoć i kad su oni došli ja sam otišao, ispričao nam je ovaj skromni Karlovčanin, inače sportaš, ljubitelj borilačkih sportova. 

Nakon objave zahvale na Facebooku KAportala, kaže nam da mu je mobitel jednostavno "gorio". 

- Bio sam na putu i nisam znao o čemu se radi, kad su samo počele stizati poruke. Kontaktirala me i majka unesrećenog i zahvalila se, rekao je ovaj mladić koji je svojim primjerom pokazao da ipak treba imati vjeru u ljude i njihovu dobrotu. To je i zaključak brojnih komentara na najpopularnijoj društvenoj mreži. 

Pogledajte ih... 

Izdvojeno


Reci što misliš!