AKTUALNO / VIJESTI

EPIDEMIJA COVID-19

U Karlovačkoj županiji četiri nova slučaja oboljelih od koronavirusa, među njima i dijete staro godinu dana

U Karlovačkoj županiji četiri nova slučaja oboljelih od koronavirusa, među njima i dijete staro godinu dana

Od jučer prijavljena četiri slučaja koja su bila u obradi, svih četvero se razboljelo po povratku sa ljetovanja u Dalmaciji

Još četiri osobe pozitivne su na koronavirus u Karlovačkoj županiji, javljaju nam iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije. 

- Radi se o jednoj mlađoj ženskoj osobi i jednom starijem muškarcu s područja grada Karlovca, oboje za sada negativne epidemiološke anamneze. Jedna je ženska osoba srednje dobi s područja općine Vojnić, bez simptoma bolesti, testirana radi povratka na posao nakon godišnjeg odmora, za sada negativne epidemiološke anamneze, kažu u Stožeru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozitivan nalaz javljen je i za dijete staro godinu dana s područja grada Karlovca. Dijete je bez simptoma bolesti, testirano prije odlaska na operativni zahvat u inozemstvo. Epidemiološka anamneza za sada negativna. Svi kontakti pozitivnih osoba stavljeni su u samoizolaciju.

- Od jučer prijavljena  četiri slučaja koja su bila u obradi, svih četvero se razboljelo po povratku sa ljetovanja u Dalmaciji (1 Makarska, 2 Vodice, 1 otok Hvar, Split)
Ukupno su do sada na području Karlovačke županije oboljele 124 osobe. U samoizolaciji se nalazi 121 osoba, navodi Stožer u svom izvješću.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!