AKTUALNO / VIJESTI

DEBELI MINUS

Ima i toga! Zbog leda se zaglavila vrata školskog autobusa pa djeca iz Široke Rijeke kasne u školu - iz Autotransporta po njih poslali drugi

Ima i toga! Zbog leda se zaglavila vrata školskog autobusa pa djeca iz Široke Rijeke kasne u školu - iz Autotransporta po njih poslali drugi
foto čitatelj KAportala

Jedan nam je roditelj rekao da je vozač na više načina, čak i remenom sa svojih hlača pokušavao zatvoriti vrata jer su se zaglavila zbog leda, ali nije uspio.

Učenici iz Široke Rijeke danas nisu stigli na nastavu u osnovnu školu u Vojniću i to jer bi vožnja autobusom bila u nemogućim uvjetima.

Kako nam javljaju čitatelji - roditelji djece, autobus Autotransporta koji ih je pokupio imao je vrata koja se nisu posve mogla zatvoriti a nije radilo ni grijanje. Na minus 12 to dakako da nisu uvjeti u kojima bi se itko mogao voziti a kamoli osnovnoškolci. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedan nam je roditelj rekao da je vozač na više načina, čak i remenom sa svojih hlača pokušavao zatvoriti vrata jer su se zaglavila zbog leda, ali nije uspio. Učinio je najlogičniji mogući potez i vratio djecu svojim kućama.

Kako doznajemo iz karlovačkog Autotransporta vrata su se zaledila i zaglavila.


Po riječima direktora Karla Rukavine, normalno da vozač u tim uvjetima, s tehničkim kvarom nije smio voziti autobus, pa je iz Karlovca odmah poslan novi autobus. Njihov je prometnik javio ravnateljici škole što se dogodilo i da će djeca kasniti na nastavu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!