AKTUALNO / VIJESTI

dan ludila

Mladiću se pred nosom zatvorila trgovina u Mahičnu, pa je iz revolta iz vratiju iščupao kvaku, pogodio parkirani automobil i zapalio koš za smeće

Mladiću se pred nosom zatvorila trgovina u Mahičnu, pa je iz revolta iz vratiju iščupao kvaku, pogodio parkirani automobil i zapalio koš za smeće
foto ilustracija

Prekršajni sud mu je odredio 15 dana zatvora, a tužiteljstvo je protiv njega upravo podiglo kaznenu prijavu.

Protiv 28-godišnjeg Karlovčanina je Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo optužnicu smatrajući ga krivim za oštećenje automobila na parkiralištu trgovine, koje je počinio revoltiran što se trgovina upravo bila zatvorila njemu "pred nosom". Dogodilo se to 3. rujna prošle godine oko 14 sati u Mahićnu. On je doslovno otrgnuo kvaku trgovine i pogodio parkirano osobno vozilo, te je iznad stražnjih vrata udubio lim, prouzročivši  štetu na vozilu od 700 eura.

Ispitan u svojstvu osumnjičenika okrivljeni nije iznosio obranu niti je odgovarao na pitanja. No, tužiteljstvo raspolaže ostalim dokazima koje je prikupila policija. Oni su utijekom razgovora sa svjedocima utvrdili da je okrivljeni nakon zatvaranja trgovine iz vratiju iščupao kvaku, bacio je na parkirani automobil i vikao da će sve zapaliti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegove prijetnje nisu bile neozbiljne, jer je zapalio obližnji koš za smeće. Ubrzo ga je uhitila policija te je uhićen zbog remećenja javnog reda. Sud je odredio njegovo zadržavanje 15 dana iz rešetaka.

Prestrašena trgovkinja je ispričala da je toga dana bila nedjelja, a ona je radila smjenu od 7 do 14 sati, te je oko 14 sati, kada je započela raditi obračun čula kako netko pokušava otvoriti vrata. Čula je "buku, otkidanje kvake, a onda je ugledala dečka kako tu kvaku baca na automobil". Potom je pozvala policiju koja je tog mladića uhitila.


Inače, otprije je poznat po počinjenju više kaznenih djela.

Izdvojeno


Reci što misliš!