AKTUALNO / VIJESTI

FAF TURA

U Ogulinu zaustavljen jako pijani vozač! Imao je tri promila alkohola u krvi, no to nije sve - vozio neregistrirani auto bez police osiguranja

U Ogulinu zaustavljen jako pijani vozač! Imao je tri promila alkohola u krvi, no to nije sve  -  vozio neregistrirani auto bez police osiguranja
foto ilustracija

- Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije, kažu u policiji.

Jako pijani 42-godišnjak jučer je vozio automobil na području Ogulina no srećom po njega i druge sudionike u prometu zaustavila ga je policija i pospremila na spavanje. 

No to nije jedini prekršaj koji je napravio. Iz policije navode da je vozio neregistrirani automobil bez registarskih oznaka i bez police obveznog osiguranja, a ima je čak 3,03 promila alkohola u krvi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu nam u PU karlovačkoj.

Izdvojeno


Reci što misliš!