AKTUALNO / VIJESTI

PRVA PROLJETNA

U ponedjeljak i utorak deratizacija javnih zelenih površina i javnih ustanova u Dugoj Resi - građani se pozivaju na oprez

U ponedjeljak i utorak deratizacija javnih zelenih površina i javnih ustanova u Dugoj Resi - građani se pozivaju na oprez

Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Kalovačke županije u ponedjeljak i utorak, 6. i 7. svibnja, započet će provoditi proljetnu deratizaciju javnih zelenih površina i javnih ustanova na području grada Duge Rese.

Deratizacija javnih površina provodit će se izlaganjem zatrovanih mamaca direktno u rupe glodavaca, prvenstveno oko revizionih kanalizacijskih okana, odnosno postavljanjem zatrovanih mamaca u plastičnim deratizacijskim kutijama na skrovita mjesta u objektima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na mjestima na kojima će se provoditi deratizacija djelatnici Zavoda vidno će istaknuti obavijest o suzbijanju štetnih glodavaca. 

Gradađni se upozoravaju da ne diraju ili premještaju zatrovane mamce te da onemoguće malodobnoj djeci i kućnim ljubimcima pristup mjestima na kojima su postavljeni mamci.


U slučaju loših vremenskih uvjeta, deratizacija će se odgoditi na prvi sljedeći vremenski povoljan radni dan.

Izdvojeno


Reci što misliš!