AKTUALNO / VIJESTI

STEM KVIZ

U Gimnaziji održan prvi STEM kviz za srednjoškolce, pobijedila ekipa Centra "Vladimir Nazor" malo pojačana gimnazijalcima

U Gimnaziji održan prvi STEM kviz za srednjoškolce, pobijedila ekipa Centra

U organizaciji Udruge Nikola Tesla Karlovac, Gimnazije Karlovac, Tehničke škole, Veleučilišta u Karlovcu i Nikola Tesla Experience Centra, u subotu je u Gimnaziji Karlovac održan prvi STEM kviz za srednjoškolce.

Na kvizu je sudjelovalo 14 ekipa iz karlovačkih srednjih škola te ekipa Centra za pružanje usluga u zajednici "Vladimir Nazor", koja je na kraju, malo pojačana s gimnazijalcima, osvojila prvo mjesto! Za pobjedničku ekipu nastupili su: Anita Filips, Romano Polović, Katarina Kruhek, Karlo Jakin i Lovro Košutić. Drugo mjesto osvojila je ekipa Apostoli, a treće Alkemičari.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više od 40 donatora omogućilo je prekrasne nagrade a posebno treba izdvojiti nagradu za pobjedničku ekipu, odnosno cijeli CZPUZ "Vladimir Nazor" - tri noćenja za deset korisnika centra u Vili Cindrić u Medulinu te posjet zvjezdarnici Višnjan.

Kviz će postati tradicionalan i održavat će se jednom godišnje, a dio pitanja uvijek će biti i iz ciklusa STEM predavanja koji Udruga Nikola Tesla redovito provodi.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!