AKTUALNO / VIJESTI

U HLADU ZELENILA

"Dan u parku" - zanimljiva subota na Promenadi i u Šancu uz brojne zabavne igre, radionice i veliku likovnu koloniju

U okviru manifestacije "Proljeće u Karlovcu", a uoči obilježavanja Europskog dana parkova, Turistička zajednica grada Karlovca s partnerima pripremila je zanimljivo subotnje prijepodne u našem gradu. Parkovi su važan dio identiteta Karlovca, uz četiri rijeke i svojevrstan zaštitni znak grada i različitim aktivnostima nastoji se prezentirati tu našu posebnost. Izvorno stvoreni da bi ljudi u njima boravili, družili se, rekreirali i uživali karlovački parkovi jedinstven su i estetski doživljaj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Od 10 do 13 sati Karlovčane i posjetitelje našeg grada očekuje zanimljiv sadržaj na Promenadi, ali i u Šancu. Dobrodošli su svi da se pridruže i zabave kroz različite rekreativne igre u parku kao što su obaranje čunjeva, badminton, hammock i kamping park za djecu, streličarstvo, košarka, povlačenje užeta, odbojka, igra bacanja ringova na postolje, igra minsko polje i mnoge druge.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve to pratit će i prigodni glazbeni program dua Jopa u Glazbenom paviljonu te besplatna turistička tura za građanstvo i posjetitelje na temu parkova s polaskom u 11 sati kod Paviljona Katzler.

Isti dan održat će se i ULAK-ova jednodnevna likovna kolonija na otvorenom te radionica za najmlađe i sve zainteresirane građane. Prijave su na dan održavanja do 9 sati ispred galerije ULAK, a prilika je to za sve koji žele družiti se s umjetnicima i naslikati nešto uz njih.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!