AKTUALNO / VIJESTI

USPJEŠNI MLADI

Novi učenički uspjesi! "Bronce" s državnog prvenstva u biologiji odlaze u Gimnaziju Karlovac i OŠ Ivane Brlić Mažuranić Ogulin

Novi učenički uspjesi!

Gimnazijalka Mia Cvitak dobila je nagradu za najbolji poster u svim kategorijama osnovnih i srednjih škola.

Nastavljaju se odlični rezultati karlovačkih i županijskih učenika na državnim školskim natjecanjima. U Zadru je održano državno natjecanje iz biologije, s kojeg se učenici iz Karlovačke županije vraćaju s dvije "bronce" i jednom posebnom nagradom.

Klara Mlinarić, učenica prvog razreda Gimnazije Karlovac osvojila je treće mjesto u kategoriji istraživačkih radova - ona je u Zadru predstavila rad “Analiza kretanja vrste Physarum polycephalum (Mycetozoa) u različitim labirintskim uvjetima" i osvojila treću nagradu u kategoriji 1. i 2.razreda. Klarina mentorica je mr. sc. Slađana Cvitičanin. U kategoriji 3. i 4. razreda srednjih škola, pak, učenica trećeg razreda karlovačke Gimnazije Mia Cvitak (mentor prof. Antun Milinković) s radom “Utjecaj UV-C zračenja na razvitak kukuruza (Zea Mays L. 1753)” dobila je posebnu nagradu za najbolji poster u konkurenciji svih radova osnovnih i srednjih škola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bronca" u kategoriji istraživačkih radova stigla je i u konkurenciji osnovnih škola. Osmašice ogulinske OŠ Ivane Brlić Mažuranić Sara Makek i Nika Kolić osvojile su treće mjesto za svoj rad "Jesi li ti Vitruvijev čovjek?". Njihova mentorica je dr. sc. Anita Belančić.

Čestitke svima!

Izdvojeno


Reci što misliš!