AKTUALNO / VIJESTI

FOTKE U PRIRODI

Fotografi iz Zagreba, Jaske, Samobora, Zaprešića i Karlovca sudjelovali na 15. Foto izletu Kozjača 2024.

Fotografi iz Zagreba, Jaske, Samobora, Zaprešića i Karlovca sudjelovali na 15. Foto izletu Kozjača 2024.

U organizaciji Hrvatskog šumarskog društva ogranka Karlovac i Uprave šuma podružnice Karlovac te suorganizaciju i potporu Javne ustanove Natura Viva i Turističke zajednice grada Karlovca održan je 15. Foto izlet Kozjača 2024 pod naslovnom temom "Sa šumarima kroz karlovačke šume".

Specifičnost koncepta šumarskog  foto izleta koji se održava od 2008. godine je u tome što kombinira prirodne i kulturne ljepote, ima snažnu edukativnu komponentu, a fotografije za natječaj mogu biti samo one nastale za vrijeme izleta tako da svi imaju jednake terenske uvjete.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kroz osmišljeno stručno vodstvo ovogodišnji je foto izlet prezentirao karlovačke znamenitosti s fokusom na karlovačku šumu Kozjaču, no 30-ak je sudionika, profesionalnih i amaterskih fotografa iz Zagreba, Zaprešića, Jastrebarskog, Samobora i Karlovca, obišlo i Vrbanićev perivoj, Arboretum Šumarske i drvodjeljske škole, Koranu te stari grad Dubovac.

Fotografije s izleta biti će kao i prijašnjih godina izložene u nekim od karlovačkih izložbenih prostora, te na web stranicama Hrvatskog šumarskog društva ogranka Karlovac gdje se mogu pogledati i katalozi fotografija do sada provedenih foto izleta.

Izdvojeno


Reci što misliš!