AKTUALNO / VIJESTI

NOVA RADIONICA

U okviru 26. Škole medijske kulture "Dr. Ante Peterlić" u Karlovcu po prvi puta i radionica na temu "Razvoj projekta"

U okviru 26. Škole medijske kulture

26. Škola medijske kulture "Dr. Ante Peterlić" u Karlovcu, od 17. do 25. kolovoza, organizira po prvi puta intenzivnu radionicu "Razvoj projekta" usmjerenu na razvoj autorskih kratkometražnih filmova i namijenjenu filmskim entuzijastima koji su željni ući u svijet filmske produkcije i imaju ideju za svoj prvi profesionalni kratkometražni film.

Pod stručnim vodstvom Igora Jelinovića i Tine Tišljar, etabliranih filmskih stručnjaka, radionica će osigurati polaznicima širok spektar alata i tehnika za razvoj njihovih projekata. Kroz niz interaktivnih sesija, fokus će biti na ključnim aspektima stvaranja filma, uključujući razvoj priče, scenarija, financijskih strategija te umrežavanju unutar filmske industrije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posebnost je ove radionice što se ne ograničava samo na razvoj scenarija, već pruža cjeloviti pogled na autorsko djelo. Polaznici će imati priliku od samog početka strateški analizirati svoje projekte i dobiti vrijedne povratne informacije od stručnjaka. Kulminacija radionice bit će sedmominutna prezentacija projekta, gdje će polaznici imati priliku predstaviti svoje vizije polaznicima, voditeljima i predavačima Škole, kao i široj javnosti. 

Pri ispunjavanju prijavnice za radionicu Razvoj projekta nužno je priložiti sinopsis filma, biografiju autora/ice te poveznicu na posljednje ostvarenje autora/ice.


Svi zainteresirani mogu se prijaviti na: https://bit.ly/smk26karlovac

 

Izdvojeno


Reci što misliš!