AKTUALNO / VIJESTI

IN MEMORIAM

Stradali u sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći u Zagrebu je 21-godišnji karlovački nogometaš - klub se oprostio od njega na društvenim mrežama

Stradali u sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći u Zagrebu je 21-godišnji karlovački nogometaš - klub se oprostio od njega na društvenim mrežama

Pješak smrtno stradao u sinoćnjoj nesreći u Zagrebu je 21-godišnji Karlovčanin Karlo Cvitković, dugogodišnji član Nogometnog kluba Kupa iz Donjeg Mekušja, od kojeg se klub dirljivom porukom oprostio na društvenim mrežama. 

Izražavajući sućut obitelji i prijateljima iz NK Kupa poručili su: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Tužne vijesti pogodile su nas jutros, jer više među nama nije naš bivši igrač Karlo Cvitković. Nevjerojatno drag i pristojan dečko zauvijek je otišao na nebeske tribine, a nama ostavio tugu, šok i prazninu. Dragi Karlo, zauvijek ćemo te se sjećati po tvojoj toplini, pozitivi, odanosti i ljubavi prema našem klubu i selu. Hvala ti što si upotpunio naše živote iako dalje nećemo pisati zajedničke nogometne balade. Čuvaj nas s nebeskih visina i vidimo se opet."

Karlo Cvitković nogometnu je karijeru počeo kao dječak u Ilovcu, a potom je prošao kroz sve kategorije NK Kupe uključujući i seniorsku.


Kako je sinoć izvijestio Index - oko 23:30 u Zagrebu se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 21-godišnji pješak, priopćila je policija. 21-godišnji pješak je prelazio kolnik Selske ceste preko obilježenog pješačkog prijelaza dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo. Tada je na njega naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnji vozač.

Vozač automobila se kretao Selskom cestom u smjeru zapada i u tom trenutku je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. 

Index navodi i da, iako još nisu poznati svi detalji nesreće, upravo na tom dijelu građani često pretrčavaju cestu jer su tri semafora u nizu koja se ne mogu prijeći odjednom, jer se prebrzo gasi zeleno. Unatoč upozorenjima i zahtjevima, trajanje zelenog nikada nije produženo...

Izdvojeno


Reci što misliš!