AKTUALNO / VIJESTI

MOŽEMO! VS. EDISON

Odgovor ravnatelja Edisona: "Drago mi je da smo od 'pogodovanja" na kraju došli do 'administrativnog nedostatka'"

Odgovor ravnatelja Edisona:
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Ravnatelj kina Edison Ivan Gojmerac odgovorio je na posljednji dopis karlovačkog Možemo! vezan uz problematiku nedavnog natječaja za zapošljavanje.

U priopćenju stoji: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Drago nam je da je komunikacija iz sfere „pogodovanja“ prešla u sferu „administrativnog nedostatka“.

Ustanova je dana 13.06.2024. godine zaprimila odgovor Povjerenice za informiranje koji se odnosi na neimenovanje službenika za informiranje i nepravodobnost objave natječaja.


1. Vezano uz neimenovanje službenika za informiranje, Kino Edison zahvaljuje na ukazanom administrativnom nedostatku kojeg je u međuvremenu ispravilo.

2. Vezano uz nepravodobnost objave natječaja, u svojoj prijavi Povjerenici član Možemo! je naveo sljedeće: „Dana 06.05.2024. godine na Internet stranici ustanove objavio je obavijest o natječaju koji je raspisan 26.03.2024. godine i koji je davno zatvoren“. Iz prijave Povjerenica nije dobila informaciju da je Kino Edison objavilo obavijest o natječaju 26.03.2024. godine kada je natječaj raspisan, već 06.05.2024. godine kada je natječaj već završio, te je izdala uputu Kinu Edison vezano za nepravodobnost objave natječaja.

Međutim, Kino Edison na svojoj Internet stranici jest objavilo obavijest o natječaju 26.03.2024. godine kada je bio raspisan, što je vidljivo iz povijesti preglednika administratora stranice, o čemu je ustanova obavijestila Povjerenicu.

Značajna je razlika između „administrativnog nedostatka“ s jedne, i „pogodovanja osobi bliskoj vladajućoj strukturi“ s druge strane, zbog kojeg je Kino Edison prvotno bilo prozvano.

Kino Edison naglašava da je uvijek otvoreno za sve upite u svrhu efikasne komunikacije."

Izdvojeno


Reci što misliš!