AKTUALNO / VIJESTI

VRUĆI NOGOMETNI DANI

Temperatura bi danas mogla rasti do +35, a povisit će je i nogometna groznica - navija se na Foginovom i ispred Edisona!

Temperatura bi danas mogla rasti do +35, a povisit će je i nogometna groznica - navija se na Foginovom i ispred Edisona!

Uvodni poraz brzo je zaboravljen, barem kada su najvatreniji navijači u pitanju! Danas Hrvatska igra svoju drugu utakmicu na Euru, a zanimljivo - prvu u povijesti protiv reprezentacije Albanije.

Igra se u "paklenom" terminu, u 15 sati kada će temperatura u Karlovcu prema vremenskoj prognozi dosegnuti i punih +35 u hladu! Nogometašima će u Hamburgu ipak biti lakše, jer bi tamo temperatura trebala biti između 20 i 25 stupnjeva - idealno za igru i, vjerujemo, prvu pobjedu Hrvatske na Euru!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Unatoč nepovoljnom terminu navijat će se diljem grada kao i uvijek, na brojnim terasama kafića, u privatnim aranžmanima, ali i po tvrtkama otvorenim u to vrijeme. Dva masovnija okupljanja, pak, očekuju se na organiziranim navijačkim "punktovima" na već tradicionalnom navijačkom "središtu" na Foginovom odnosno u caffe baru Srće te na novoj lokaciji ispred kina Edison koja je u subotu također privukla mnoge navijače.

Kako bilo i gdje god bili, jasno je samo jedno - svi očekujemo pobjedu!

Izdvojeno


Reci što misliš!