AKTUALNO / VIJESTI

PIJANI VOZAČI

U Slunju 60-godišnjak vozio sa 2,60 promila, u Karlovcu 36-godišnjak sa 1,94 izazvao nesreću, u G. Stolu pala i kazna

U Slunju 60-godišnjak vozio sa 2,60 promila, u Karlovcu 36-godišnjak sa 1,94 izazvao nesreću, u G. Stolu pala i kazna

Jučer poslijepodne policijski službenici su utvrdili da je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka u Slunju pod utjecajem alkohola od 2,31 promila upravljao 60-godišnjak, dok je na području Karlovca osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,94 promila 36-godišnjak izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog jučer je, pak, doveden 67-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja. Policijski službenici su utvrdili da je u utorak, 18. lipnja, u Generalskom Stolu upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,35 promila i bez korištenja sigurnosnog pojasa te da u vozilu nije posjedovao kutiju prve pomoći. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 1610 eura te zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od četiri mjeseca.

Izdvojeno


Reci što misliš!