AKTUALNO / VIJESTI

Nejasnoće

Inicijativa građana: Državni inspektorat zatvorio gradilište u Zvijezdi, no i dalje se radi! DIRH: Pokrenut upravni postupak

Inicijativa građana: Državni inspektorat zatvorio gradilište u Zvijezdi, no i dalje se radi! DIRH: Pokrenut upravni postupak

Inspekcija najavila da će pravodobno izvijestiti o rezultatima

Predstavnik inicijative građana Zvijezde i Gaze Milan Medić obavijestio nas je kako se u Kraševoj danas radi, iako je Državni inspektorat Republike Hrvatske zatvorio gradilište u četiri ulice u Zvijezdi. Slike to i potvrđuju.

Poslali smo upit Vodovodu i kanalizaciji kao nositelju projekta "Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Karlovac - Duga Resa i Državnom Inspektoratu, a od potonjeg smo dobili odgovor da je pokrenut upravni postupak i da će po njegovu okončanju obavijestiti o rezultatima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz ViK-a odgovora još nema.

Neslužbeno saznajemo i da će se inspekcija sutra pojaviti na terenu, a kako je ovo u svakom slučaju pitanje "odnosa" između izvođača i inspektorata, možda je i prilika da Inicijativa, Grad i ViK nađu i zajednički jezik, jer ovakav postupak izvođača sigurno se ne može svidjeti nikome. 


Pa ni samim radnicima, mislimo tu na obične "šljakere", koji suprotno nalogu Inspektorata, moraju raditi na +35...

Izdvojeno


Reci što misliš!