AKTUALNO / VIJESTI

U OBILASKU

Glavni državni odvjetnik Ivan Turudić u Karlovcu! Došao po informacije o rezultatima rada ŽDO Karlovac i ODO Karlovac i Gospić

Glavni državni odvjetnik Ivan Turudić u Karlovcu! Došao po informacije o rezultatima rada ŽDO Karlovac i ODO Karlovac i Gospić

Izrazio je zadovoljstvo "s obzirom na široku teritorijalnu nadležnost, postupanje pred više sudova, područje nekoliko županija, kadrovsko stanje i organizaciju rada"

Glavni državni odvjetnik Ivan Turudić je u sklopu obilaska županijskih državnih odvjetništava u četvrtak posjetio i karlovačko, a sa dužnosnicima i savjetnicima ŽDO Karlovac i općinskih državnih odvjetništava u Karlovcu i Gospiću je održao informativni sastanak.

Došao je u pratnji zamjenika Gordane Križanić, Željke Šaškor i Darka Kliera. Kako je izvijestio DORH, o rezultatima rada upoznali su ih županijska državna odvjetnica Vera Magdić-Bižanović te općinski državni odvjetnici Ante Družak i Tatjana Šimunić-Adamović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- S obzirom na široku teritorijalnu nadležnost, postupanje pred više sudova, područje nekoliko županija, i kadrovsko stanje te organizaciju rada, glavni državni odvjetnik je izrazio zadovoljstvo iznesenim informacijama i zaželio daljnji dobar rad pri čemu će Državno odvjetništvo Republike Hrvatske biti potpora državnim odvjetništvima – izvijestili su iz DORH-a.

Izdvojeno


Reci što misliš!