AKTUALNO / VIJESTI

ČITAJU KOMENTARE?

Kome smeta Bajaga? Mnogi jedva čekaju da se s njim rasplešu u Dugoj Resi, pravu "zavjeru" u tome sad vide HSP-ovci Karlovca i Duge Rese - opleli po Boljaru

Kome smeta Bajaga? Mnogi jedva čekaju da se s njim rasplešu u Dugoj Resi, pravu

Čitaju komentare po društvenim mrežama pa su zaključili da je sve "još jedna u nizu od provokacija hrvatskih mučenika i domoljuba". Za to su čak optužili i gradonačelnika Duge Rese?!

Koncert Momčila Bajagića-Bajage kojim će sutra biti otvoren Grin Fest u Dugoj Resi opet je izazvao nezadovoljstvo kod dijela građana, ali i u stranačkim vodama pa se javnosti priopćenjem obratio HSP Karlovačke županije s HSP-om Grada Duga Rese koji je čak pronašao i "podudarnost" s obilježavanjem dana žrtava na Jazovki, a posebno ih je uznemirila usporedba s Thompsonom koju je na sjednici Gradskog vijeća dao gradonačelnik Tomislav Boljar, koji je naglasio da su u Dugu Resu dobrodošli svi.

HSP-ovci su priznali da čitaju komentare po društvenim mrežama pa su zaključili da ih pišu hrvatski branitelji, ali i da je sve "još jedna u nizu od provokacija hrvatskih mučenika i domoljuba".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

HSP Karlovačke Županije izražava negodovanje i nezadovoljstvo povodom najave da će se na "Grin festivalu" u Dugoj Resi održati koncert Momčila Bajagić Bajaga, jednog od brojnih pjevača, sa srpske estrade, koji je svojim pjesmama podržavao velikosrpsku agresiju na Hrvatsku.

HSP osuđuje izjave gradonačelnika Duge Rese g. Boljara, držeći ih neprimjerenim i protuhrvatskim, kad uspoređuje pjevača Marka Perkovića Tompsona, hrvatskog branitelja, sa Momčilom Bajagićem, koji je svojim izjavama ratnih devedesetih, a koje prenosi Radio Mrežnica, htio to Boljar priznati ili ne, izjednačio hrvatske branitelje i velikosrpske agresore.


HSP Karlovačke Županije čvrsto stoji uz sve hrvatske branitelje, koji se oglašavaju, na društvenim mrežama i sredstvima javnog priopćavanja, negoduju i protestiraju protiv Boljareva mišljenja, te napominje kako je Bajagin koncert u Dugoj Resi na Dan kad se na Jazovki obilježava Dan sjećanja na nevine hrvatske žrtve, rata i poraća, još jedna u nizu od posljednjih provokacija hrvatskih mučenika i domoljuba, stoji u priopćenju koje potpisuju predsjednik županijskog HSP-a Željko Belanek te predsjednik gradske organizacije HSP-a Duga Resa Željko Popović.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!