AKTUALNO / VIJESTI

KŠZ

Željko Šančić ponovno izabran za predsjednika KŠZ - glavni ciljevi dodatno povećanje novca za sport i omogućavanje boljih uvjeta za rad

Željko Šančić ponovno izabran za predsjednika KŠZ - glavni ciljevi dodatno povećanje novca za sport i omogućavanje boljih uvjeta za rad

I u naredne četiri godine dužnost predsjednika Karlovačke športske zajednice obnašat će Željko Šančić, što je bilo jasno već na samom početku izborne skupištine jer je bio i jedini kandidat. Ni izvan te činjenice nije bilo nikakvih nesuglasica, jer su sva 24 skupštinara dala povjerenje novom/starom predsjedniku. 

Upravni odbor KŠZ-a odsad broji 11 umjesto 9 članova. Pet je starih, a to su Đuro Batinić, Zoran Cicvara, Alen Vrbanić, Dražen Perković i Želimir Feitl, dok su novi članovi Bruno Furač, Krunoslav Karin, Dražen Keča, Krešimir Perković i Renata Novosel.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novi Nadzorni odbor činit će, pak, Vlado Cindrić, Ivan Janković, Daniel Peris, Zoran Vuičić i Iva Zlatić.

O planu rada za predstojeće razdoblje Željko Šančić kazao je kako je glavni cilj daljnje povećavanje sredstava koja Grad Karlovac izdvaja za sport - iako ona više nisu mala i vide se pozitivni iskoraci, potrebno je i dalje nastaviti u tom smjeru kako bi se mogli i pratiti svi oni koji imaju potencijal za veće sportske uspjehe, kao i što više mladih uključilo u sport. Također, KŠZ će maksimalno podržati prelazak svih škola na rad u jednoj smjeni, od čega će i kroz višak termina za treninge koristi imati i karlovački sport. 


Predstavnici KŠZ-a u Zajednici športova Karlovačke županije u novom će mandatu biti Đuro Batinić, Marina Capan, Zoran Cicvara, Želimir Feitl, Krunoslav Karin, Dario Keča, Daniel Peris, Dražen Perković, Jurica Suhin i Zoran Vuičić, dok je Marijeta Ćelić dobila povjerenje za predstavljanje KŠZ-a u Odboru lokalnih sportskih zajednica pri Hrvatskom olimpijskom odboru.

 

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!