AKTUALNO / VIJESTI

NOVI SPOT

EoT predstavio novi singl i spot za pjesmu "Phoenix" - slijede im nastupi na Šalati s Baby Lasagnom i u Rijeci s Tight Grips

EoT predstavio novi singl i spot za pjesmu

Nedugo nakon što im je objavljen treći album „Novo normalno", karlovački rock bend EoT predstavlja i novi singl „Phoenix" s nadolazećeg EP-a „Listen Up!" na engleskom jeziku, a koji izlazi uskoro.

Novi singl u metaforama govori o istinitoj priči gdje se postavlja pitanje, krenuti ispočetka težim putem, iako su šanse za nekakav pomak ili uspjeh minimalne ili nastaviti put samozavaravanja i buditi se s težinom na srcu, znajući da, tu gdje ste sada ne pripadate? Poruka pjesme je jasna, slušajte sebe, otvorite srce svijetu i život će vam pokazati put, uzdignuti vas iz pepela poput feniksa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tekst i glazbu napisala je Maja Kekas Kolarić, koja je i producent (Hooligan Mauz Studio HMS Production). Za aranžman je zaslužan EoT, a mix i master Henrik Larsson (Deadman Audio studio u Stockholmu). Za dizajn je zaslužna Maja Kolarić, a za grafičku obradu Goran Glavač Goggy iz Goggy Design. Pjesmu prati videospot koji je režirao i producirao Marko Turkalj.

Nakon uspješnog nastupa na Danima piva, EoT 14. rujna nastupa na Šalati kao gosti Baby Lasagna, a nakon toga nastavlja s promocijom albuma „Novo normalno" i novog EP-a „Listen Up!" koji izlazi 20. rujna pod etiketom Menart Label. EP će promovirati 12. listopada u PriMarius craft pivovari s predgrupom Željezne pilule te 19. listopada u klubu Klub Palach u Rijeci sa još jednim odličnim karlovačkim bendom - Tight Grips.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!