AKTUALNO / VIJESTI

KVIZAŠI

Uz Europski tjedan sporta u ŠSD Mladost održan Sportski kviz, od 14 ekipa najbolje znanje pokazala iskusna ekipa "Olupine"

Uz Europski tjedan sporta u ŠSD Mladost održan Sportski kviz, od 14 ekipa najbolje znanje pokazala iskusna ekipa

U Školskoj sportskoj dvorani Mladost održan je povodom Europskog tjedna sporta opći sportski kviz s tematikom koja je obuhvaćala karlovački, hrvatski i svjetski sport, a na koji se odazvalo 14 ekipa svih generacija koje su se kroz tri kruga pitanja nadmetale za titulu najboljih sportskih znalaca. 

Na kraju je relativno uvjerljivo pobijedila iskusna ekipa "Olupine" za koju su igrali Stjepan Gojak, Goran Kukić, Saša Lenuzzi i Vjekoslav Stubljar, drugo mjesto osvojila je ekipa Možda možda, inače aktualni pobjednik karlovačke Pub kviz lige KA47, a treće Povratak Bambijeve majke. Po kvizaškoj tradiciji prigodne nagrade Aquatike, Gradske knjižnice Ivana Gorana Kovačića, Grada Karlovca i Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac, dobila je i pretposljednja ekipa, a to su Modro-bili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je najavljeno, tijekom jeseni i zime moguće je još nekoliko kvizova sa sportskom tematikom u gradskoj sportskoj dvorani. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!