AKTUALNO / VIJESTI

Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Karlovac

Zlatne kune i Dodatusu kao najboljem srednjem poduzeću te INP Croatia kao najboljem malom

Zlatne kune i Dodatusu kao najboljem srednjem poduzeću te INP Croatia kao najboljem malom
Županija karlovačka

Heineken Hrvatska je dobila posebno priznanje za 170 godina rada. Županija karlovačka je izvijestila da je priznanje za životno djelo uručeno vlasniku restorana Ambar u Slunju Mili Turkalju

U Karlovcu je u srijedu Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Karlovac podijelila Zlatne kune, priznanja najboljim poduzećima, a ove godine to su PPK – karlovačka mesna industrija u kategoriji velikih, Dodatus u kaegoriji srednji i INP Croatia u kategoriji malih.

Heineken Hrvatska je dobila posebno priznanje za 170 godina rada. Županija karlovačka je izvijestila da je priznanje za životno djelo uručeno vlasniku restorana Ambar u Slunju Mili Turkalju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nagrade su uručene na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća, a Grad Karlovac je izvijestio da je predsjednica Županijske komore Brigita Palajsa Škarjak poručila da gospodarski pokazatelji govore da je nastavljen dobar trend, da se bilježi rast ukupnih prihoda, broja zaposlenih i poduzetnika te prosječne plaće.

- Gradonačelnik Damir Mandić čestitao je nagrađenima, svima poželio puno kreativnosti i da, kao i do sad, budemo podrška jedni drugima – izvijestili su iz gradske uprave.


Dožupanica Vesna Hajsan Dolinar čestitala je svim dobitnicima i istaknula važnost razvitka i građevinskog sektora, uz prerađivačku industriju, izvijestila je Županija karlovačka.

- Zamjenica županice navela je kako će skoro gotovi Regionalni centar kompetentnosti biti važna poveznica u usklađivanja obrazovnog sustava i potreba tržišta rada, kako bi učenici po završetku srednjoškolskog obrazovanja imali siguran posao – dodano je.

Izdvojeno


Reci što misliš!