AKTUALNO / VIJESTI

TURISTIČKE ŠETNJE

Tradicionalnom besplatnom turističkom turom novi brucoši Veleučilišta upoznali grad - slijede i ture za građane

Tradicionalnom besplatnom turističkom turom novi brucoši Veleučilišta upoznali grad - slijede i ture za građane

Turistička zajednica grada Karlovca već tradicionalno svake godine, u suradnji s Veleučilištem u Karlovcu organizira turistički obilazak grada za brucoše koji dolaze u Karlovac iz drugih dijelova Hrvatske. Danas je u pratnji lokalnog turističkog vodiča Karlovac upoznalo 40-ak studenata sa studija ugostiteljstva, ali i drugih smjerova.

Turistička tura koja se organizira za „nove stanovnike“ Karlovca uvijek je prilagođena interesima studenata koji su uz malo povijesnih informacija dobili i one njima važne a to je kako što bolje iskoristili mogućnosti koje im se nude u Karlovcu. Na taj smo način studentima iz raznih krajeva Hrvatske iskazali dobrodošlicu te ih upoznali s gradom u kojem će neko vrijeme boraviti a neki nakon završenog studija ostati i živjeti i raditi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TZ grada Karlovca unatrag nekoliko godina razvija kulturni turistički proizvod grada i kroz ponudu besplatnih turističkih tura za stanovnike Karlovca ali i sve posjetitelje. U rujnu je održana uvijek zanimljiva tura s Braćom Seljan a kroz mjesec listopad očekuju nas još tri tematske ture. Prva na rasporedu je Šetnja s caricom Marijom Terezijom 5. listopada s početkom u 17 sati, zatim slijedi Dubovačka tura u sklopu manifestacije Kestenijada na Dubovcu 13. listopada s početkom u 12 sati te Priča o filmskim lokacijama Karlovca 19. listopada s polaskom u 16 sati.

Izdvojeno


Reci što misliš!