AKTUALNO / VIJESTI

CENTAR 112

Operativni centar Civilne zaštite uputio "upozorenje za opasne vremenske pojave": Uz obilnu kišu moguće i urbane i bujične poplave

Operativni centar Civilne zaštite uputio
foto ilustracija - Pixabay.com

Žuto upozorenje na kišu u regijama: Karlovac, Zagreb, Split i Dubrovnik - mjestimice obilna kiša.

Operativni centar Civilne zaštite je i jutros uputio upozorenje na opasne vremenske pojave za Hrvatsku.

DANAS, 3. 10. 2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Narančasto upozorenje na kišu u regijama Gospić, Knin i Rijeka: mjestimice obilna kiša, posebice u Lici. Moguće su urbane i bujične poplave. Narančasto upozorenje na vjetar u regiji Rijeka: podno Velebita olujni i mjestimice orkanski udari bure.

Žuto upozorenje na kišu u regijama: Karlovac, Zagreb, Split i Dubrovnik - mjestimice obilna kiša. Lokalno su u Dalmaciji moguće urbane i bujične poplave.


Žuto upozorenje na grmljavinsko nevrijeme u regijama: Rijeka, Split i Dubrovnik - lokalno izraženi pljuskovi s grmljavinom. Žuto upozorenje na vjetar u regijama Dubrovnik i Split: lokalno jako jugo i južni vjetar, ponegdje olujni udari.

SUTRA, 4. 10. 2024.

Narančasto upozorenje na kišu u regijama Gospić, Knin, Split i Dubrovnik: mjestimice obilna kiša. Moguće urbane i bujične poplave. Narančasto upozorenja na grmljavinsko nevrijeme u regijama Knin, Split, Dubrovnik: izraženi pljuskovi s grmljavinom, lokalno velika količina kiše u kratkom vremenu.

Narančasto upozorenja na vjetar u regiji Rijeka: podno Velebita orkanski udari bure.
Žuto upozorenja na kišu u regiji Karlovac. Žuto upozorenja na pljuskove praćene grmljavinom u regiji Rijeka. Žuto upozorenje na vjetar u regijama Dubrovnik, Split i Knin: jako jugozapadni i južni vjetar te jugo, ponegdje s olujnim udarima.

Izdvojeno


Reci što misliš!