AKTUALNO / VIJESTI

DVA NA JEDNOG

U noćnom klubu zatvorili 17-godišnjaka u skladište i mlatili ga - policija privela 40-godišnjaka i 43-godišnjaka

U noćnom klubu zatvorili 17-godišnjaka u skladište i mlatili ga - policija privela 40-godišnjaka i 43-godišnjaka

Navodno je riječ o redarima

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 40 i 43 godine. U noćnim satima 29. rujna, dok je u noćnom klubu na području Duge Rese svirala glazba i bila puna posjetitelja, 40-godišnjak je uhvatio 17-godišnjaka i odvukao ga u prostoriju skladišta gdje su ga obojica osumnjičenika držala zatvorenim odnosno ograničili su mu slobodu kretanja te u namjeri nanošenja teških tjelesnih ozljeda, fizički ga ozlijedili i nanijeli mu više ozljeda udarajući ga rukama i nogama po glavi i tijelu i pritom ga lakše ozlijedili.
 
Radi osnovane sumnje da su osumnjičeni počinili kazneno djelo Protupravno oduzimanje slobode i kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda u pokušaju danas su predani pritvorskom nadzorniku te je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu. 

Kako se neslužbeno priča po dugoreškom i karlovačkom području, a za što zasad nemamo službenu potvrdu, riječ je o redarima/zaštitarima u spomenutom noćnom klubu

Izdvojeno


Reci što misliš!