VIJESTI / CRNA KRONIKA

KRŠ I LOM NA DUBOVCU

Sudar u Marmontovoj aleji jučer izazvao jako pijani 40-godišnjak! Policija vidjela da krivuda cestom pa im bježao - na kraju ima i ozlijeđenih

Sudar u Marmontovoj aleji jučer izazvao jako pijani 40-godišnjak! Policija vidjela da krivuda cestom pa im bježao - na kraju ima i ozlijeđenih

Protiv 40-godišnjeg vozača slijedi podnošenje prekršajnog naloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometnu nesreću koja se jučer nešto poslije 18 sati dogodila u Marmontovoj aleji u karlovačkoj gradskoj četvrti Dubovac skrivio je 40-godišnjak koji je vozio pod utjecajem alkohola. 

I to priličnim, jer je naknadno utvrđeno da je vozio s 2,33 promila alkohola u krvi. Neposredno prije nego što je došlo do sudara, policijski službenici su ga uočili kako krivuda prometnicom te su ga pokušali zaustaviti svjetlosnim i zvučnim znakovima po kojima nije postupio već se nastavio kretati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zbog neprilagođene brzine udario je u osobni automobil kojim je ispred njega upravljao 32-godišnjak te je nakon toga udario i u osobni automobil u suprotnoj traci kojim je upravljao 37-godišnjak, kažu nam u policiji.

U prometnoj nesreći 40-godišnjak i 37-godišnjak su lakše ozlijeđeni. Protiv 40-godišnjeg vozača slijedi podnošenje prekršajnog naloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.                         

KAportal je sinoć izvijestio o ovom događaju kao i da se radi o tri vozila karlovačkih registracijskih oznaka, Opelu Corsi, Opelu Astri te BMW-u.

FOTO GALERIJA S MJESTA DOGAĐAJA

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!