VIJESTI / CRNA KRONIKA

DOLIJAO PROVALNIK

Policija u Dugoj Resi uhvatila lopova! 41-godišnjak osumnjičen za provalu na imanje 77-godišnjaka, oštetio ga za stvari vrijedne više od pet tisuća eura

Policija u Dugoj Resi uhvatila lopova! 41-godišnjak osumnjičen za provalu na imanje 77-godišnjaka, oštetio ga za stvari vrijedne više od pet tisuća eura
foto ilustracija

Protiv osumnjičenog Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će podneseno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, kažu u policiji.

- Policijski službenici Policijske postaje Duga Resa proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe, izvijestila je jutros policija.

Navode da se nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja muškarca sumnjiči da je na području Duge Rese, u razdoblju od 29. prosinca 2023. godine do 10. veljače 2024. godine provalio u sjenik i podrum 77-godišnjaka odakle je otuđio razni električni i motorni alat, benzinski agregat, vino, aluminijske felge, više kilograma bakrenog kabela te raznu sanitarnu opremu u vrijednosti većoj od 5.000 eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Protiv osumnjičenog Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će podneseno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, kažu u policiji.

Izvijestili su o još jednoj građi u Dugoj Resi. Javljaju da je jučer zaprimljena prijava 52-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 13. siječnja do 18. veljače s parcele na području Duge Rese otuđio čelična vrata i više metara čelične ograde u vrijednosti većoj od 380 eura. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Izdvojeno


Reci što misliš!