VIJESTI / CRNA KRONIKA

OPTUŽNICA

Karlovačkom konobaru prijeti 10 mjeseci zatvora jer je dvojici policajaca zaprijetio ubojstvom, a jednoga je upitao: "Znaš li ti tko sam ja?"

Karlovačkom konobaru prijeti 10 mjeseci zatvora jer je dvojici policajaca zaprijetio ubojstvom, a jednoga je upitao:

Policiju je pozvala njegova bivša djevojka koju nije želio pustiti iz kuće.

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu je podiglo optužnicu protiv 40-godišnjeg karlovačkog konobara jer je brutalno izvrijeđao policijske službenike. Dogodilo se to 10. prosinca prošle godine u sitnim noćnim satima, oko 3.15 sati. Osim što ih je vrijeđao, u nekoliko navrata im je rekao da će ih pobiti.

Tužiteljstvo za njega traži po sedam mjeseci za svaku prijetnju, odnosno jedinstvenu kaznu zatvora od 10 mjeseci, te također produženje mjere zabrane približavanja policijskim službenicima na manje od 50 metara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Okrivljeni je u svojoj obrani naveo da priznaje počinjenje kaznenog djela navodeći da je kritične zgode bio pod utjecajem alkohola.

- Moja djevojka je pozvala je policiju jer smo se posvađali. Kada je došla policija ja sam vikao na njih, ne sjećam se što sam im sve rekao, ali vjerujem da sam rekao sve što stoji u prijavi. Žao mi je zbog svega, policijskom službeniku ispričao sam se još tijekom prekršajnog postupka - kazao je muškarac.

Policajci su stigli na poziv djevojke koja je rekla da ima problema s bivšim dečkom koji ju ne želi pustiti van iz kuće.

- Dolaskom na mjesto događaja "zatekli su mušku osobu koja je bila gola do pasa te je bio pod vidnim utjecajem droga i alkohola. S obzirom na to da je bila noć koristio je lampu te kada su došli do tog muškarca isti je počeo govoriti razne pogrdne stvari pa se tako ženskoj osobi obratio da je kurvetina, psovao joj je Boga, rekao joj je da se j... s njima, dok je i njih također psovao te je govorio da im j... mater - zaključio je sud.

Policajci navode da je muškarac bez prestanka pričao, bio je agresivan, gestikulirao je rukama te im je u par navrata rekao: "pobit ću vas sve". S obzirom na njegovo ponašanje policajac mu je rekao da prestane, no on mu je prišao i pitao ga: "je l' ti znaš tko sam ja?"

Tada su ga uhitili i odveli u postaju.

Izdvojeno


Reci što misliš!