VIJESTI / CRNA KRONIKA

NANIZAO IH

Na odmorištu Dobra uhvaćen vozač kamiona pod utjecajem alkohola i i droga! Muljao s tahografom, a imao i zalihu, policija mu pronašla marihuanu i kokain

Na odmorištu Dobra uhvaćen vozač kamiona pod utjecajem alkohola i i droga! Muljao s tahografom, a imao i zalihu, policija mu pronašla marihuanu i kokain
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Zatečen je i u neovlaštenom posjedu droga pakiranih u dvije PVC vrećice (cannabis marihuana i kokain) zbog čega će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv njega biti podnesen optužni prijedlog

Na odmorištu Dobra na autocesti A-1 kod Ogulina jučer je uhvaćen 38-godišnji vozač, višestruki počinitelj prometnih prekršaja.
 
- Policijski službenici su jučer odmah iza ponoći kontrolirali vozača koji je upravljao teretnim vozilom s pridodanim priključnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,47 promila, te opojnih droga što je utvrđeno preliminarnim vještačenjem, kažu nam u policiji.

Međutim, vozač se odbio podvrgnuti vađenju krvi i urina radi analize prisutnosti droga u organizmu.
 
- Osim toga, nadzorom je utvrđeno da je skupom vozila upravljao bez umetnute kartice vozača u tahografski uređaj te da je u vozilu posjedovao uređaj tzv. “magnet“ koji se može koristiti u svrhu prikrivanja, tajenja i uništavanja podataka koji trebaju biti pohranjeni na tahografskom uređaju i kartici vozača, izvijestila je policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odveden je na Općinski sud koji mu je izrekao novčanu kaznu od 2.330 eura te zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „C i E“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca.
 
Također je, dodaju u policiji, 38-godišnjak prilikom nadzora zatečen u neovlaštenom posjedu droga pakiranih u dvije PVC vrećice (cannabis marihuana i kokain) zbog čega će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Izdvojeno


Reci što misliš!