VIJESTI / CRNA KRONIKA

VATRENA LJUBAV?

Umirovljenica iz okolice Karlovca u dva navrata bivšem vanbračnom partneru zapalila kuću! Priznala počinjenje djela i rekla "da joj je došla želja"?!

Umirovljenica iz okolice Karlovca u dva navrata bivšem vanbračnom partneru zapalila kuću! Priznala počinjenje djela i rekla
foto ilustracija KAportal/PIXSELL

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu traži da joj se odredi jedinstvena kazna zatvora od sedam mjeseci

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu je podignulo optužnicu protiv 67-godišnje razvedene umirovljenice V. K. iz Međaka Utinjskog, a koja živi na Gornjem Mekušju, da je 26. srpnja prošle godine u poslijepodnevnim satima u Grabovcu Krnjačkom svom nekadašnjem vanbračnom suprugu N. J. zapalila kat kuće, a 5. veljače ove godine oko 20 sati kroz prozor ušla i zapalila prizemlje. Istražiteljima je priznala počinjenje djela i objasnila da je to učinila jer joj je "jednostavno došla želja".

U prvom navratu je bacila zapaljenu šibicu na pod, a u drugom na kauč. Drugi put je ona pozvala policiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozvana je da 9. svibnja dođe na sjednicu optužnog vijeća na kojoj će se odlučivati o mjerama opreza.

Oštećeni je iskazao da je s njom bio u vezi tri godine, do srpnja 2023., i da su godinu dana živjeli skupa u Krnjaku, da ona ima problem s alkoholom i da ne zna što radi kad se napije te da je tada agresivna. Rekao je i da je 5. veljače bio na vikendici, zatim svratio u kafić, a po povratku doma uočio policiju i vatrogasce koji gase požar. Zaključeno je da samo sretnim stjecajem okolnosti nije došlo do veće štete, odnosno u prvom navratu i do težih posljedica - mogućeg stradavanja.


ODO Karlovac traži da se optuženoj odredi jedinstvena kazna zatvora od sedam mjeseci.

Izdvojeno


Reci što misliš!