VIJESTI / CRNA KRONIKA

NIJE IM USPJELO

Lopovski dvojac iz trgovine u Karlovcu ukrao parfeme i druge artikle u vrijednosti od skoro 1.500 eura! Policija ih uhvatila

Lopovski dvojac iz trgovine u Karlovcu ukrao parfeme i druge artikle u vrijednosti od skoro 1.500 eura! Policija ih uhvatila
foto ilustracija - PIXSELL/KAportal

Protiv osumnjičenih muškaraca Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu podneseno je posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, dodaju u policiji.

- Policijski službenici Policijske postaje Karlovac zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe iz trgovačkog centra u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 30-godišnjaka, javlja PU karlovačka.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima, navode, osnovano se sumnja da su osumnjičenici 26. lipnja, s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvar, iz jedne trgovine u trgovačkom centru u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu otuđili parfeme i ostale artikle u vrijednosti od 1.477,89 eura.

Također je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je prvoosumnjičeni muškarac odmah nakon toga iz druge trgovine u istom centru otuđio još dva artikla u vrijednosti od 69,98 eura.

- Protiv osumnjičenih muškaraca Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu podneseno je posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, dodaju u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!