VIJESTI / CRNA KRONIKA

DOBILI JEDNAKE KAZNE

Trojac se napio u u birtiji u Generalskom Stolu, pa se ispred potukli! Iskru je zapalila izjava: "Tebi je Općina dala sve!"

Trojac se napio u u birtiji u Generalskom Stolu, pa se ispred potukli! Iskru je zapalila izjava:
foto ilustracija - arhiva KAportala

Što ti hoćeš, što ti pričaš protiv mene, hoćeš sada da te razbijem kao i mnoge do sada?

Sva trojica vinovnika tučnjave u Generalskom Stolu na Prekršajnom sudu u proglašena krivima te su novčano kažnjeni po 300 eura. Iskriti je počelo u jednom od dva tamošnja kafića, gdje su se i napili.

Tada je 44-godišnjak koji je imao 1,15 promila alkohola u krvi, verbalno napao gosta (49 i 0,94 promila) dok je sjedio za stolom u društvu 60-godišnjaka (1,55 promila). Uputio mu je riječi: "Ti si sve dobio od Općine, sve ti je ona dala i omogućila".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Što ti hoćeš, što ti pričaš protiv mene, hoćeš sada da te razbijem kao i mnoge do sada? - odgovorio mu je verbalno napadnuti.

Pa je krenulo. 


Nakon toga je 44-godišnjak udario po nozi gosta, izašao je iz lokala i krenuo prema pruzi. No, za njim je krenuo dvojac te su ga napali s leđa i istukli. Prvo je došlo do naguravanja i hrvanja, dvojica su u pali na tlo pa je treći prišao jednom i na tlu ga udarao svojom nogom u predio lijeve strane lica i lijevog ramena.

Svi moraju platiti trošak postupka od po 20 eura.

Izdvojeno


Reci što misliš!