VIJESTI / KARLOVAC

ODLIČNI REZULTATI

Nikola Tesla Poduzetnički Centar premašio sva očekivanja: U proteklih godinu dana kroz Centar je prošlo više od 300 poduzetnika iz Karlovačke županije

Nikola Tesla Poduzetnički Centar premašio sva očekivanja: U proteklih godinu dana kroz Centar je prošlo više od 300 poduzetnika iz Karlovačke županije
Karlovačka županija

Pokazatelji iz projekta su premašeni čak četiri puta, istaknula je direktorica Poduzetničke zone Korana koja upravlja Nikola Tesla Experience Centrom Martina Marušić Britvec

Na Danu otvorenih vrata predstavljeni su rezultati rada Nikola Tesla Poduzetničkog  Centra koji djeluju kao poduzetnička potporna institucija te surađuje s velikim brojem dionika u sustavu. Svojim stručnim savjetima od kuda krenuti, kako otvoriti poslovni subjekt, pomoć u osmišljavanju poslovne strategije, prijava na raspoložive javne natječaje, pomogli su malim i srednjim poduzetnicima, srednjoškolcima, nezaposlenim osobama te OPG-ovcima i poljoprivrednicima. 

NTPC pruža i usluge individualnog savjetovanja, pruža pomoć u pisanju poslovnih planova i prijavama na natječaje i javne pozive te organizira i provodi radionice za poduzetnike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U proteklih godinu dana, kroz Poduzetnički centar u obliku individualnih i grupnih savjetovanja, prošlo je više od 300 budućih i postojećih poduzetnika iz Karlovačke županije. Pokazatelji iz projekta su premašeni čak četiri puta, istaknula je direktorica Poduzetničke zone Korana koja upravlja Nikola Tesla Experience Centrom Martina Marušić Britvec. 

Zadovoljstvo rezultatima nije skrivala ni županica Martina Furdek Hajdin. 


- Dosadašnji rezultati premašili su sva naša očekivanja, a ovaj prostor potiče suradnju, susrete te on postaje jedan inkubator poduzetničkih ideja. Naše poduzetništvo pokazuje da je izuzetno žilavo, spretno i da se zna prilagoditi situacijama koje se događaju, no da bi to funkcioniralo važno je imati poduzetnički duh, puno znanja, iskustva i inovativnosti. Karlovačka županija prati trendove te osigurava kvalitetno obrazovanje, poručila je županica. 

Ravnateljica Gimnazije Karlovac Snježana Štranjgar istaknula je odličnu suradnju s Centrom, u kojem su gimanzijalci česti gosti na predavanjima i radionicama. 

Ukupna vrijednost projekta je 32 milijuna kuna, od čega su 23 milijuna bespovratnih sredstva Europske unije. Zahvaljujući projektu Nikola Tesla Poduzetničkom Centru, izgradila se i opremila infrastruktura Centra te parkiralište. 

Izdvojeno


Reci što misliš!