VIJESTI / KARLOVAC

ČEKA SE VJEŠTAČENJE

Čekaju se rezultati očevida požara automobila pravnice u Inkasatoru! B. Dejanović: Dobivala sam prijetnje, strahujem!

Čekaju se rezultati očevida požara automobila pravnice u Inkasatoru! B. Dejanović: Dobivala sam prijetnje, strahujem!

Kako je kazala, u četvrtak 30. studenog prijetio joj je muškarac star oko trideset godina na parkiralištu karlovačke tržnice.

Dok se čekaju rezultati očevida požara automobila u karlovačkoj gradskoj četvrti Rakovac, KAportal je razgovarao s oštećenom Brankicom Dejanović, pravnicom u karlovačkoj gradskoj tvrtki Inkasator.

Kako doznajemo, još je prije dobivala prijetnje, a policijska istraga će pokazati je li se zlokobna prijetnja i ostvarila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Moj automobil je Golf 7. Požar je buknuo jutros u 5 sati. Nisam to vidjela i nisam ništa čula jer moj stan gleda na drugu stranu. Oko 5.10 sati me nazvao susjed i obavijestio me da mi gori automobil, a već su vatrogasci bili tu, kazala nam je vidno potresena B. Dejanović.

Kako je kazala, u četvrtak 30. studenog prijetio joj je muškarac star oko trideset godina na parkiralištu karlovačke tržnice.

- Rekao mi je prijetećim tonom da ću vidjeti što će biti. Prvi put mi je zaprijetio u rujnu, ali to tada nisam shvatila ozbiljno. Sada sam se ustrašila i od četvrtka sam na bolovanju. Riječ je o momku djelatnice Inkasatora, barem se tako predstavlja. Prijeti mi jer ona nema ugovor na neodređeno, a to valjda želi ishoditi na ovaj način, kazala je pravnica u Inkasatoru. 

Očevid još nije završen jer se čeka mišljenje vještaka iz Zagreba.

- Sigurno nije riječ o nezgodi. Ne znam je li osoba koja mi je prijetila ovo skrivila, to treba utvrditi policija, rekla nam je Dejanović i dodala kako u Inkasatoru isti posao radi 40 godina i nikada, pa niti za rata, u najgorim vremenima, nisam dobila bilo kakvu prijetnju, a kamoli da bi je netko ostvario, rekla nam je te dodala kako strahuje i zbog visokog tlaka je od četvrtka na bolovanju. 

Izdvojeno


Reci što misliš!