VIJESTI / KARLOVAC

TKO JE NADLEŽAN?

Roj pčela naselio se u krošnji na Korzu! Građani izbjegavali terase, a ni za prolaznike nije bezazleno! Stvar spasio volonter pčelar koji je stigao na poziv

Roj pčela naselio se u krošnji na Korzu! Građani izbjegavali terase, a ni za prolaznike nije bezazleno! Stvar spasio volonter pčelar koji je stigao na poziv

Po Rajakovićevom pozivu na broj koji je pronašao na internetu, na Korzo je brzo došao pčelar Krunoslav Vouk koji je riješio problem i zbrinuo ih.

Roj pčela ili osa naselio se u drvo na Zrinskom trgu i tamo je prava panika, posebno kod ugostitelja čiji gosti zbog neposredne opasnosti ne žele sjesti na terase, a dakako situacija nije bezazlena ni za prolaznike, a prava ugroza postoji za one alergične na ubode insekata.

Kako nam je ispričao već očajni vlasnik slastičarnice Tara Sweets Predrag Rajaković zvao je službu 112, a potom i vatrogasce ali nitko ne dolazi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Smatra da postoji opasnost posebno za one koji su alegrični na ubod i da bi služba zadužena za ovakve slučajeve trebala hitno reagirati, posebno jer se radi o javnoj površini u strogom centru grada.

- Vatrogasac mi je rekao da ne zna šta bi trebao, kako bi bilo da su mi kod kuće i još je dodao si kupim sprej za ose kod Bublića, rekao je Rajaković zabrinut i za jednu svoju djelatnicu koja je alerična na ubod pčele. 


Po Rajakovićevom pozivu na broj koji je pronašao na internetu, na Korzo je brzo došao pčelar Krunoslav Vouk koji je riješio problem i zbrinuo ih. Krunoslav je volonter, no ostaje pitanje šta nemaju žurne službe brojeve ljudi koji bi mogli intervenirati u ovakvim slučajevima, posebno kad se radi o javnoj površini.  

Izdvojeno


Reci što misliš!