VIJESTI / KARLOVAC

VEO TAJNE

Na Trgu Milana Šufflaya već dugo parkiran misteriozni automobil kojega se ne sklanja - iz sigurnosnih razloga!?

Na Trgu Milana Šufflaya već dugo parkiran misteriozni automobil kojega se ne sklanja - iz sigurnosnih razloga!?

Tako je objasnio upravitelj Vlastitog pogona Grada za obavljanje komunalnih djelatnosti Ivan Uđbinac te dodao da pauk-služba neće raditi dok se ne zaposli pomoćni vozač

Na Trgu Milana Šufflaya u Karlovcu je parkiran misteriozan automobil Toyota Avensis poljskih registracija koji nije maknut iz sigurnosnih razloga, kako je objasnio u utorak na sjednici Gradskog vijeća Karlovca upravitelj Vlastitog pogona Grada za obavljanje komunalnih djelatnosti Ivan Uđbinac.

Predsjednica Gradske organizacije Socijaldemokratske partije Hrvatske Dragica Malović je pitala funkcionira li uopće parking-služba s obzirom na to da se ne može pronaći osoba koja bi popunila radno mjesto pomoćnog vozača i s obzirom na to da već dugo stoji parkiran automobil poljskih registracija koji zauzima mjesto i nitko ga ne sklanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Stavljalo se mjesec dana dnevne parkirne karte na vjetrobransko staklo, pa se odustalo od toga naposljetku – rekla je D. Malović.

Uđbinac je objasnio da su neodaziv na oglas za posao i neispunjavanje posebnih uvjeta koje izdaje policija razlozi zašto se još nije popunilo radno mjesto pomoćnog vozača parkinga te da je sada i po treći puta pokrenut postupak zapošljavanja.


- Pauk-služba ne radi dok se ne zaposli ta osoba – naglasio je.

Za misterij oko parkiranog automobila na Šufflayevom trgu je rekao da se nada kako će to vrlo brzo biti riješeno.

Izdvojeno


Reci što misliš!