VIJESTI / KARLOVAC

ROĐENDANSKI ŠTIMUNG

Podizanjem zastave grada Karlovca počelo Zvjezdano ljeto! Mandić: Ovo je vrijedna kulturna manifestacija a ne samo rođendanska proslava FOTO GALERIJA

Podizanjem zastave grada Karlovca počelo Zvjezdano ljeto! Mandić: Ovo je vrijedna kulturna manifestacija a ne samo rođendanska proslava FOTO GALERIJA

Gradonačelnik smatra da Zvjezdano ljeto postaje jedna šira priča ne samo namijenjena Karlovčanima već i šire.

Podizanjem zastave Grada Karlovca ispred Gradskog kazališta Zorin dom počelo je još jedno karlovačko Zvjezdano ljeto, tradicionalna manifestacija koja će biti okrunjena proslavom Dana grada 13. srpnja, na datum kad je izgrađen "grad zvijezda" prije točno 445 godina.

Događanja u narednih tri tjedna su brojna, a kako je danas komentirao gradonačelnik Damir Mandić, u mnogima sudjeluju i karlovački umjetnici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Posebno mi je drago jer me neki dan i frizerka pitala kad počinje Zvjezdano ljeto što znači da je ova manifestacija u memoriji naših sugrađana. U programu i na početku i kraju sudjeluju karlovački umjetnici. Zahvala svima na trudu, uvjeren sam da će svatko u programu pronaći nešto za sebe, bit će predstava i koncerata, rekao je gradonačelnik.

- Radujemo se Međunarodnom festivalu folklora koji je u stvari na neki način temelj ove naše priče. Dan grada ćemo proslaviti budnicom, navečer rođendanskim balom i vjerujem da će biti posjećen kao i prethodnih godina, dodao je. 


Smatra da Zvjezdano ljeto postaje jedna šira priča ne samo namijenjena Karlovčanima već i šire.

- Uvjeren sam da će nam doći i ljudi iz Zagreba, Rijeke i bližeg okruženja, Zvjezdano ljeto postaje vrijedna kulturna manifestacija, a ne samo rođendanska proslava, kaže Mandić. 

Pogledajte FOTO GALERIJU...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!