VIJESTI / KARLOVAC

SKLONIJI RADIĆU?

Nakon raskola u Domovinskom pokretu ima li još dvojbe za karlovačke DP-ovce? Ivka: Vidjet ćemo nastavljamo li kao Domovinski pokret ili nezavisni

Nakon raskola u Domovinskom pokretu ima li još dvojbe za karlovačke DP-ovce? Ivka: Vidjet ćemo nastavljamo li kao Domovinski pokret ili nezavisni

U razgovoru s predsjednikom Županijske organizacije Vlatkom Ivkom doznajemo da imaju Predsjedništvo u ponedjeljak i da će tamo donijeti odluku

Nakon raskola u Domovinskom pokretu još nije posve jasno kakva je budućnost članova stranke u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, a koja ima svoje vijećnike u karlovačkom Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini.

Već je bilo znakovito da se nitko od karlovačkih DP-ovaca prije dva tjedna nije pojavio na sastanku s Ivanom Penavom u Donjem Zvečaju uoči stranačkih izbora, a nakon što su se Mario Radić i velik dio DP-ovaca ispisali iz stranke, vrlo je moguće da će to učiniti i Karlovčani. Oni su, podsjetimo, Radića javno podržali kao svog kandidata na stranačkim izborima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U razgovoru s predsjednikom Županijske organizacije Vlatkom Ivkom doznajemo da imaju Predsjedništvo u ponedjeljak i da će tamo donijeti odluku nastavljaju li kao Domovinski pokret ili kao nezavisni. 

- Ne mogu sada reći više od toga, sve ćemo doznati na Predsjedništvu stranke. Većina je za Radića, no što ćemo dalje moramo vidjeti kad svi kažu svoje mišljenje, rekao je Ivka te dodao da postoji i opcija prelaska u novu stranku ako je Radić osnuje.


Podsjetimo, Domovinski pokret je na zadnjim lokalnim izborima dobio četiri mandata u Županijskoj skupštini i čine ga Iva Kučinić Radošević, Dejan Goršćak, Alenko Ribić i Danko Butala. U Gradskom vijeću Karlovca su s dva mandata (Butala, Ribić) HDZ-u osigurali većinu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!