VIJESTI / KARLOVAC

LOV NA SMUKULJE

Pritužbe stanovnika Zvijezde na najezdu zmilja urodile plodom! Grad Karlovac na teren šalje "zmijolovca", on će ih uhvatiti i izmjestiti iz urbanog područja

Pritužbe stanovnika Zvijezde na najezdu zmilja urodile plodom! Grad Karlovac na teren šalje

Grad je, podsjećamo, na raspolaganju svim svojim građanima, posebno iz dijelova grada gdje traju radovi, bilo koje vrste, kažu u gradskoj upravi.

Na naš tekst o najezdi zmija smukulja u karlovačkoj Zvijezdi reagirali su iz karlovačke gradske uprave. Tekst možete pročitati ovdje, a kako nam kažu u Gradu, na teren je poslan zmijolovac koji će ih uhvatiti i izmjestiti. 

- Grad Karlovac, odnosno, Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj grada i fondove EU, dogovorio je s ovlaštenim hvatačem zmija da spomenutu lokaciju, inače u privatnom vlasništvu, kao što je bila i zgrada koja se tu nalazila, obiđe danas, a u ponedjeljak, preventivno, i ostale na kojima su uklonjeni ruševni objekti, navode u gradskoj upravi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjećaju da je "postupak uklanjanja 17 zgrada, u potresu oštećenim toliko da su prijetile sigurnosti i zdravlju ljudi te predstavljale opasnost susjednim zgradama, vodio je Državni inspektorat, a zgrade su uklonjene na teret državnog proračuna".

Većina njih, 10, bile su u privatnom vlasništvu, dvije u državnom, četiri u suvlasništvu, a jedna u vlasništvu Grada.


- Grad je, podsjećamo, na raspolaganju svim svojim građanima, posebno iz dijelova grada gdje traju radovi, bilo koje vrste, kažu u gradskoj upravi.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!