GASTRO

TRAŽI SE MJESTO VIŠE

Gurmani, ovo je nova adresa za vas – Snackhouse Oz na obali rijeke Kupe! Jeste već rezervirali stol?

Gurmani, ovo je nova adresa za vas – Snackhouse Oz na obali rijeke Kupe! Jeste već rezervirali stol?
Izvan fokusa

Snackhouse Oz će svoja vrata držati otvorena sve do kraja kolovoza petkom od 16 do 22, a subotom i nedjeljom od 10 do 22.

Sudeći po prognozama, čeka nas vruć, ljetni vikend, valjalo bi ga isplanirati na vrijeme. I rezervirati stol. Uz Kupu. S pogledom na dvorac. Nismo ništa nadodali, zaista je tako u Snackhouseu Oz, novootvorenom IT mjestu na koje svaki gurman mora otići.

Za Dnevni boravak na rijeci ste vjerujemo već čuli i uvjerili se da nudi najfiniju gastro ponudu, vožnje kajakom, kupanje u rijekama, uživanje u pogledu na Kupu i Mrežnicu i tako već četiri godine za redom. Ali za Snackhouse Oz ste možda tek načuli s obzirom na to da je otvoren – prije desetak dana i odmah bio apsolutno popunjen. Otud ideja o – rezervaciji. Da ne propustite sve što Oz nudi.

Lokacija iz snova, pogled na dvorac i menu osmišljen od strane poznatog chefa Zorana Gajića razlog su da se sve do kraja kolovoza zaletite minimalno jedan vikend na kušanje najfinijih specijaliteta, ako već nećete stići ovaj vikend. Prekrasan beach bar vajb Snackhouse Oz nalazi se na samo 15tak minuta od Karlovca, podno starog grada Ozlja na Gradskom kupalištu.

Hrana? Prava adresa za svakoga tko voli dobru streetfood hranu. Ali, ajmo redom. Tuna burger u hrskavom pecivu s tuna steakom, wasabijem, rikulom, ljubičastim lukom, acetom… Za prste polizati. Tu je i Rocket juneći burger s cheddar sirom, kao i Beef burger sa špekom i BBQ umakom. Ako volite tortilje, Snackhouse Oz nudi savršene Falafel wrap tortilje, kao i mini pileće fahitase. Spring rollice su must have Oz-a, koje možete kombinirati upravo s fahitasima za grickanje dok ispijate recimo – Mimosu. Ili Sangriu? Iako, i Raspberry gin tonic zvuči fantastično. Imaju i crunchy ljetne salate koje će savršeno sjesti na 30+ stupnjeva. Ako ste za slatko – cheesecake, lava cake ili apple crumble su opcije. Težak izbor.

Pogledajte ponudu hrane...

U pauzama između isprobavanja gastro delicija, možete iznajmiti kajak i otići na izlet do kupskih otoka. Ovo je zaista idealno mjesto za bijeg od gradske gužve i visokih temperatura. Odlična ideja za rashladiti se, nauživati se dobrog pogleda i pojesti dobru hranu.

FOTO GALERIJA...

Snackhouse Oz će svoja vrata držati otvorena sve do kraja kolovoza petkom od 16 do 22, a subotom i nedjeljom od 10 do 22. Sve novosti pratite putem FB & IG stranice.

Pogledajte VIDEO...

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.